بسم الله الرحمن الرحیم
و الصلوة و السلام علی خاتم الانبیاء و المرسلین حبیب اله العالمین سیدنا و مولانا ابی القاسم مصطفی محمد صلی الله علیه و آله و سلم
اللهم کن لولیک الحجة ابن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه الساعة و فی کل الساعة ولیا و حافظا و قاعدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا
اصول کافی در کتاب فضل القرآن ، باب البیوت التی یقرا فیها القرآن حدیثی از رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم آورده است که قرار است در ارتباط با این حدیث به اندازه ی وسعمان با دوستان جوان و تحصیلکرده گفتگو و مباحثه کنیم .
وعن لیث بن ابی سلیم رفعه قال : قال النبی صلی الله علیه و آله : نوروا بیوتکم بتلاوة القرآن و لاتتخذوها قبورا کما فعلت الیهود و النصاری.
پیش از این گفتیم مومن زیرک است . المومن هو الکیس . مومن یعنی کسی که به همه ی آیات ایمان دارد . معنای مومن این نیست که گناه نمیکند . مومن هم آیات عذاب را برسمیت میشناسد و هم آیات رحمت و مغفرت پروردگار را . از خصوصیات بسیار مهم که باید بر آن در مومن شناسی تاکید داشت این است که مومن هیچگاه خلع سلاح نمیشود . عجز و یاس برازنده ی بچه مسلمان نیست .
اگر کسی در های رحمت و مغفرت خداوندی را برویتان بسته نشان داد ، شک نکنید او دارد با ادبیات توراتی و با فرهنگ یهودی با شما صحبت میکند . اگر چنین برخوردی پیش آمد ، قرص و محکم جلوی او بایستید و آیه ی 53 سوره ی زمر را برایش بخوانید . قل یا عبادی ، خدای متعال به رسولش میفرماید : به بندگانم بگو . الذین اسرفوا علی انفسهم ، همان بندگانی که بر نفس خود اسراف کردند . چه بگوید ؟ میفرماید بگو : لاتقنطوا من رحمة الله ، از رحمت خداوند مایوس نشوند . ان الله یغفر الذنوب ، خداوند گناهان را میبخشد . وقتی بر سر یک کلمه ای که جمع است الف و لام بیاید معنایش این است که استثناء ندارد ، الذنوب یعنی همه ی گناهان بدون استثناء . با این وجود برای اینکه مومنان شنونده ی امید بخش ترین آیه در قرآن باشند و خداوند گستردگی بخشایشش را اعلان کند ، میفرماید : جمیعا ، همه ی گناهان را میبخشد .
امیر سلام الله علیه در باره ی این آیه میفرمایند : ما فی القرآن آیة اوسع من یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لاتقنطوا من رحمة الله ان الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم . مومن یقین دارد که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است .
بنابراین معنای مومن این نیست که هیچگاه دامنش آلوده به گناه نمیشود ، معنای مومن این است که در گناه نمیماند . توقف در گناه یعنی خروج از دائره ی ایمان . مومن میداند که توبه رحمت و بخشایش پروردگار را برایش نازل میکند . التوبة تستنزل الرحمة . اصلا مومن توبه را ممحاة و پاک کننده ی همه ی زشتی ها میداند . التوبة ممحاة . جلد یک سفینة البحار کلامی از رسول خدا دارد ، یاد بگیرید و برای دیگران هم بخوانید . میفرماید : التائب من الذنب کمن لا ذنب له .
این شد دو نوع سایت . سایت حلال و سایت حرام . شما تکلیفتان را بدرستی میدانید . در ارتباط با این دو سایت ما مشکلی نداریم . از سایت حلال استفاده میکنیم . خداوند به ما پاداش خیر میدهد . اینکه حساب دارد یک بحث دیگر است . از سایت حرام استفاده نمیکنیم . تا مشمول عقاب الهی نشویم .
اما در این میان سایت های بسیاری هم هست که نمیدانید در کدام دسته قرار دارند . یک بار دیگر حدیث امام حسن مجتبی را برایتان بخوانم ، شما هم با من این کلام آسمانی را زمزمه کنید : و اعلم ان فی حلالها حسابا و فی حرامها عقابا و فی الشبهات عتابا .
اولین وظیفه ی شما در برخورد با چنین سایتهایی قف عند الشبهة است . این یک قانون است . بهنگام شبهه اولین تصمیم و مهمترین تصمیم توقف است . تجربه کردن و فهم مستقیم از نیرنگهای دشمنان است .
چه کسی گفته از هر جایی بازدید بکنید ؟ مگر شما از هر غذایی استفاده میکنید ؟ اگر پیش شما زباله بیاورند حتی اگر گرسنه هم باشید از آن نمیخورید . تمامی سایتها ، خوب ، بد ، زشت و زیبا ساخته شده اند تا به ذهن و اندیشه ی کاربران غذا برسانند . عبارتی در انگلیس وجود دارد ، میگویند . You are what you eat یعنی هر چیزی که میخورید همانید . این را در باره ی دیدن هم بکار میبرند . You are what you see شما در اینترنت چه میبینید ؟ همانید . در موبایلتان چه میبینید ؟ همانید . بطور کلی در رسانه به دنبال چه میگردید ؟ همانید .
ادامه دارد ....